Uygulama
Cilt Bakımı


Cilt bakımı nın amacı sadece güzel görünmek değil, aynı zamanda ruh ve beden sağlığımızı korumaktır. Sağlıklı görünen bir cilt çevremizle olan ilişkilerimizin işteki performansımızın ayrıca moral eğrimizin yüksek olmasında çok önemli katkıları olacağı açıktır. Güzel sağlıklı görünen bir cilt, biliyoruz ki güzelliğin en önemli parçasıdır. Ayrıca cildimizin normal işlevini sürdürebilmesi için de cilt tipine uygun ürünlerle bakım yapmak son derece önemlidir.

Kimler Cilt Bakımı Yaptırmalıdır ?

28 yaşına kadar her regli döneminde cilt kendini yeniler. Ancak 28 yaşından sonra ek uygulamalarla cildi beslemek ve düzenli bakımını yaptırmak gereklidir. Bunun için erken yaşta cilt bakımına başlamak gelecekte cildimizin daha iyi ve daha sağlıklı görünmesini sağlayacaktır. 25 yaşından sonra herkes cilt bakımı yaptırmalıdır. Cilt bakımını yaptıracak kişinin yaşı değil cilt yaşı çok önemlidir.örneğin 35 yaşındaki bir kişinin düzenli cilt bakımı yaptırmasıyla cilt yaşı 25 olabilir. Cildin yaşlanmasını tetikleyen dış faktörlere karşı korumada ancak düzenli cilt bakımlarıyla mümkün olabilir.

Bu dış nedenler ;
-Düzensiz uyku
-Sigara ve alkol tüketimi
-Aşırı stres ve yorgunluk
-Hormonların ani değişmesi
-Hava kirliliği
-Yağlı yiyecekler
-Suyun az tüketilmesi gibi nedenlerle cilt zamana erken yenilebilir yada istenmeyen sorunlarla karşılaşılabilir. Tüm bunları engellemek ve cildinizi koruma altına almak zamana meydan okumak fıtnessmed le sizin elinizde.

Cilt bakımının amacı nedir?

Cilt bakımının amacı sadece güzel görünmek değil; aynı zamanda ruh ve beden sağlığımızı korumaktır. Sağlıklı görünen bir cilt çevremizle olan ilişkilerimizin işteki performansımızın ayrıca moral eğrimizin yüksek olmasında çok önemli katkıları olacağı açıktır. Güzel sağlıklı görünen bir cilt, biliyoruz ki güzelliğin en önemli parçasıdır. Ayrıca cildimizin normal işlevini sürdürebilmesi için de cilt tipine uygun ürünlerle bakım yapmak son derece önemlidir.

Cilt bakımı neden merkezlerde yapılmalıdır?
Cildimizin ihtiyaçlarını bilmek doğasını anlamak ve doğru ürünle doğru uygulamayı yapmak bu konuda uzmanlaşmış olan kişilerin işidir. Unutulmaması gereken en önemli nokta bu iş yanlış uygulandığında sonucun daha kötü olacağıdır. Günümüz koşullarında ne yazık ki cildimizin ihtiyaç duyduğu şeyleri doğal yoldan temin edemeyeceğimiz gerçektir. Bu nedenle cildimizin ihtiyaçlarını ancak destek ürünlerini dışarıdan merkezlerde bulunan özel cihazlar yardımıyla sağlayabiliriz.
Copyright Pendik Yaşam ve Güzellik Merkezi © 2015 Tüm Hakları Saklıdır
Mert